svar/fråga

svaret på den förra frågan är selena gomez.


vad symboliserar detta märke?


Fråga

Här kommer en till fråga men först svaret på förra frågan. Det rätta svaret var Ashley Green.


Vad heter denna skådespelerska och sångerska.

Letråd: Hon spelar Alex russo i magi på waverly place.


Födelsedag.......

Mamma pappa Alexander och Hubbe kom upp till mitt rum med pressenter. Jag fick twilight pins, armband, en berlock till mitt berlockarmband, fortsättningen på vampire academy serien.
Sen kom mormor och momme. Av dom fick jag pressentkort på H&M, en berlock till mitt armband, en penna med mitt namn på, och ett läppglans som man kunde sätta på sin mobil. Alla åkte iväg till ysta förutom mamma. hon mådde inte bra. så vi åt på ett fik och jag åt en god kanelbulle. och vi  gick i affärer. sen åkte vi hem. Till midag så åt vi pizza. det var gott. på kvällen när pappa kom hem så åt vi godis och hade det mysigt.

Twilight piinsen

mmmm...... godis är ju alltid gott.

Min bok. (jag läste ut den på två dagar)



jag varnar er dom här bilderna kan vara lite läskiga. det här är dom andra böckerna som jag fick.


Den första boken.



Den tredje boken.


Den fjärde boken.


Den femte boken.


Den sjätte boken.


Den sjunde boken.


Den åttonde boken.


Den nionde boken.


Dom ska jag läsa på sommarlovet. Jag hoppas att jag inte får mardrömmar bara.



Namsdag

Idag är det min namnsdag. Och imorgon så är det min födelsedag. Det ska bli kul för då så ska jag mamma Alexander mormor och momme göra något. Idag så fyller också den snyggaste kändisen år. Det är Robert Pattinson.  Här kommer en bild på snyggingen.








Bilder............

Jag hittade så roliga bilder precis. Här kommer dom.






Här kommer orginalen.






Jag tycker orginalen är mycket finare.

Fråga

Jag har ingenting att göra idag så jag tänkte skriva en till fråga. Men här kommer svaret på förra frågan.


Svar: Bichon frise.

Här kommer nästa fråga.

Vad heter denna berömda skådespelerska?

Letråd: Hon spelar Alice Cullen i filmen Twilight.


Hemma från skolan

Idag så är jag hemma från skolan. Jag mår inte bra. Så nu så sitter jag och lysnar på umberella med Rihanna på youtube. Den är bra. Men jag kan inte sjunga med nu för jag har så himla ont i halsen. Men jag tänkte lägga upp lite bilder på lite vad som helst. Jag ska se om jag hittar något kul.

Jag hittade den här bilden. Den är otroligt lik Hubbe i vår trädgård.



Den här bilden är så himla söt tycker jag.




Rihanna






Och här är lite andra bilder som jag hittade.


















Det kanske var lite udda bilder men jag la  upp dom ändå.



Film

Idag så har jag ont i halsen. Det kan nog vara halsfluss. I alla fall så mår jag inte bra så jag ska ta det lite lugnt i dag. Lite senare så kommer mormor efter att hon har lämnat av Alexander på fotbollen. Då ska vi se på New moon. Det är den andra filmen. Den första heter Twilight.
Så vi ska se på den när hon kommer.










Ha det bra !!!!!!



Film

När mamma hade kommit hem så såg vi på en film som mamma hade hyrt. Den var bra. Det var mycket musik i den. Den hette Band slam. Sen så gjorde vi inte så mycket. Nu är mamma och hämtar pappa vid tåget. Jag har så himla ont i halsen. Och det blir bara värre och värre. Så när mamma kommer hem så ska jag ta en stor kopp te.







Nytt

Jag tänkte börga med att skriva en fråga varje vecka. Dom kommer att handla om olika saker.
T ex. Hundar, kändisar, osv osv osv.
Låter det som en bra ide?
I alla fall så kommer den första här.

Vad heter denna hund ras?




Jag vill jättegärna ha svar.



Lördag

Idag så åkte Alexander iväg med mormor. Dom skulle hitta på något. Men i alla fall så är jag hemma själv för mamma och pappa jobbar. Jag ska klistra klisterlappar till Samurai. Det skulle jag och Alexander gjort tillsammans igentligen men jag vaknade bara tjugo min före hon skulle komma så det han vi inte. Så jag gör det själv. Mamma jobbar bara till tre idag så hon kommer snart hem.


Prao

Äntligen, äntligen, äntligen!!!!!!
Nu har vi äntligen fått praoa. Det var jättekul. Jag var på Lagerhouse. Det var kul. Jag hade frågat Annika om jag fick praoa där och det fick jag. Så jag fick börga med att räkna pengar. Sen fick jag hjälpa till att flytta stenar och andra saker. Dom var väldigt tunga men det var kul ändå. Sen blev det lunch på burger king. Det var gott. Sen fick jag hjlpa till att packa upp godis som hade kommit i lådor medans vi var och åt. Det var kul. Jag köpte 60 st tuggummi. Efter det så åkte jag bussen till Oxie centrum. Där jobbar mamma. Hon var på möte då men en annan som jobbade där visade mig vägen. Mamma var precis färdigt på mötet när jag komså vi gick till hennes job. När hon slutade så övertalade jag henne till att köpa glass. Det var gott. Sen åkte vi hem.

Mammas glass




Min glass


Tuggummi




Måndag

Idag var jag i skolan som vanligt. Jag var i skolan till efter vi hade ätit lunch. Jag mådde inte så bra så jag fick cykla hem. När jag väl var hemma så såg jag på en film som mamma hade köpt till mig på ullared. Den var bra. När jag har skrivit färdigt här så ska jag läsa en bok.



Söndag

Idag så är jag super förkyld. Det är tråkigt. Mamma Pappa och Alexander åkte iväg och skulle lämna salami. Alexander hade sålt det så dom skulle lämna ut dom. Jag stanade hemma för jag pallade inte följa med. Jag gick ut en lång runda med Hubbe. Annars så gjorde jag inte så mycket.
Just nu så sitter jag bara vid datorn.





 



RSS 2.0